Service

Budgetboiler.eu is de webwinkel voor boilers. Wij voorzien u van warmtepompboilers voor nieuwbouw tot budgetboilers welke vaak gebruikt worden bij renovatie. Ook leveren wij alle toebehoren. Bij Budgetboiler.eu bent u altijd aan het juiste adres.

Wij leveren producten van A-merken direct aan consumenten woonachtig in Nederland en België of Duitsland met een hoge servicegraad en voor scherpe prijzen.Wij streven er altijd naar om iedereen te woord te staan.

 
Monica Klantenservice

Heeft u een klacht?

 

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@budgetboiler.eu. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkelkeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.