-18%

Amfa4000 Waterontkalker


Bestel dit product rechtstreeks bij onze partner

139,00 169,00 Incl.BTW

De reden dat kalk zich kan ophopen en vastzetten is het feit dat de verantwoordelijke mineralen calcium en magnesium zich met elkaar verbinden en er kalkkristallen ontstaan. Dit proces wordt door de De Amfa4000® ontharder voorkomen. De De Amfa4000® onderscheid zich ten opzichte van andere merken door de jarenlange research, de op de juiste manier uitgebalanceerde opstelling van de magneten ten opzichte van elkaar en de combinatie met een krachtig systeem van 0.117 Tesla = 1170 Gauss.

24Man maakt gebruik van moderne en duurzame techniek, waardoor een sterk veld in een compacte behuizing is gerealiseerd. Hierdoor ontstaat een krachtig en klein toestel die in kleine ruimtes kan worden gemonteerd zonder moeilijke ingrepen aan de buizen.

Met een enorme kracht zorgen de tegenovergestelde velden ervoor dat calcium en magnesium niet kristalliseren en er geen harde kalklaag ontstaat. De De Amfa4000®® waterontharder haalt deze mineralen niet uit het water maar onderdrukt de negatieve effecten van calcium en magnesium waardoor deze niet meer neerslaan. De kalk blijft dus in het water maar hecht niet meer op uw apparatuur en buizen. Omdat de praktijk iets anders is dan de ideale situatie kunnen we de problemen van kalkaanslag nooit voor 100% voorkomen maar wel aanzienlijk verminderen.

EAN: Amfa4000 Categorie:

Gebaseerd op 0 reviews

0.0 gemiddeld
0
0
0
0
0

Plaats de eerste geschreven review voor “Amfa4000 Waterontkalker”

Er zijn nog geen geschreven reviews.